Algemeen informatie > Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Op de contact-pagina staat ons adres vermeld.

Linne is heel gemakkelijk te bereiken. Het ligt centraal in de provincie Limburg 15 km van de Duitse grens en 15 km van de Belgische grens.

Vanuit het noorden-oosten ligt het, 6 km ten zuiden van Roermond. Via de A 73 afslag 21 Montfort-Linne komt u op de Rijksweg Roermond-Maastricht, de N 271. U neemt de eerste afslag Linne. U rijdt het dorp in en volgt doorgaand verkeer. Als u bijna het dorp weer verlaat neemt u de laatste zijstraat links. Dat is de Joinerstraat. Op nummer 10 vindt u ons dan.

Ook kunt u ons vanuit het noord- westen bereiken via de A2 afrit 43 Maasbracht-Linne. U volgt de ANWB bewegwijzering. 100 Meter na het passeren van een molen zonder wieken (rechts) verborgen tussen de bomen ziet u het plaatsnaambordje „Linne". U neemt de eerstvolgende straat rechts, Joinerstraat nummer 10.

Als u vanuit het zuiden komt neemt u op de A2 de afrit 44 Maasbracht-Linne. Op het einde van de afrit gaat u rechtsaf. Bij de stoplichten gaat u links af de N271 op richting Roermond. Bij de volgende stoplichten gaat u links af. Dan neemt u de eerste weg rechts richting Linne. 100 Meter na het passeren van een molen zonder wieken (rechts) verborgen tussen de bomen ziet u het plaatsnaambordje „Linne". U neemt de eerstvolgende straat rechts, Joinerstraat nummer 10.