Gefokte nesten > Het A-nest

Het A-nest

Het A-nest werd geboren op 04-05-2000. Uit de combinatie Auke vom Sterkrader Forst en Caro (Mitch) von der Melt (Werkendam) werden 5 gezonde puppen geboren. In volgorde van geboorte:

Aldo-Max • Anne-Kyra • Amie • Abe • Asja

Aldo-Max - Het baasje van Aldo-Max heeft op 1 april 2008 een moeilijke beslissing moeten maken. Zijn achterhand vertoonde al lange tijd een vreemde beweging. Maar opeens werkte hij niet meer mee. Max kon niet meer staan en op advies van de dierenarts hebben ze hem laten inslapen.
Hij was 3 dagen van te voren nog bij ons, omdat hij in mei juni nog 3 weken bij ons op vakantie zou komen. Heel triest. Max was nog net geen 8 jaar oud.

Anne-Kyra - Op 26 maart 2008 hebben de baasjes van Anne-Kyra haar in laten slapen. Kyra had last van vocht op de longen en een vergroot hart. Het was een zeer zware beslissing. Kyra zou op 4 mei 8 jaar geworden zijn.

Abe - Is in Nederland, Duitsland en Zwitserland aangekeurd en beoordeeld met zeer goed. Hij is PRA DNA getest met een A (clear) in mei 2005. In april 2002 heeft hij Dame Jude v. d. Singold gedekt. Uit deze combinatie werden 6 gezonde puppen geboren. In september 2007 heeft hij India du Bois du Foyard gedekt. Uit deze combinatie werden 2 teefjes geboren. In november 2007 heeft hij Jonora von Schauersberg gedekt. Uit deze combinatie werden 6 gezonde puppen geboren. In september 2009 is hij voor een EU onderzoek naar Hannover geweest en beoordeeld met een C door Zürich. Hierdoor is hij uit de fok gehaald.